Supravieţuitorii din Japonia

În Japonia, deja s-au produs o mulţime de cazuri uimitoare.Astăzi dimineaţa,doi supravieţuitori,au fost găsiţi sub casele ruinate din Ishinomaki,la nouă zile  de după cutremur.”O femeie în vîrstă de 80 de ani şi un adolescent de 16 ani” au fost găsiţi sub dărmături în oraşul care a fost cel mai grav afectat de cutremure şi tsunami.Ei erau în stare de hipotermie uşoară.Catastrofa din 11 martie a provocat moartea a 8.133 de persoane si disparitia altor 12.272.

Al doilea caz,s-a întîmplat cu o fetiţă de doar patru luni.

La inceput, soldatii care cautau posibili supravietuitori printre ruinele unui oras intreg distrus de tsunami nu au luat in seama plansul slab al copilasului, credeau ca nu au auzit bine. Dar plansul s-a repetat, inca o data si inca o data, si atunci si-au dat seama ca trebuie sa faca tot posibilul sa ajunga la sursa.Au dat la o parte lemne si resturi, au scormonit in noroi – si, intr-un final, au gasit fetita, pe care acum salvatorii o descriu ca pe “un mic miracol”.Bebelusul de 4 luni fusese smulsa din bratele parintilor sai, cand valul urias de tsunami le-a lovit casa din Ishinomaki.

Timp de 3 zile, parintii disperati au fost convinsi ca au pierdut-o pentru totdeauna pe fiica lor. Ieri, insa, povestea salvarii miraculoase a bebelusului a adus o raza de speranta in Japonia indoliata de cutremurul de 9 grade, urmat de un tsunami devastator.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s